This tranquil vacation residence in Goa comes with non-public riverside views

This tranquil vacation residence in Goa comes with non-public riverside views

The lounge is designed to encourage a nature-inspired gradual life. It amalgamates the Portuguese-Goan heritage with hints of Turkish influences. A muted color scheme with clean-lined, minimalist furnishings retains the design scheme rooted to the earth. Many of the furnishings right here is fabricated from concrete with IPS to minimise using wooden and maximize sustainability.

Additionally learn: An expansive Goa residence that frames lovely views from each nook

In the lounge, mellow, geometric patterned flooring is complemented by rustic stools. Hints of verdure accentuates the house’s reference to nature. Many of the furnishings seen right here is from Freedom Tree with cushions from Beruru.

Ishita Sitwala

On the other facet of the lounge is the eating desk with seamless open air views. A wicker pendant lamp from an area vendor provides heat to the stone-top eating desk and units up a heat atmosphere.

Ishita Sitwala

Behind the lounge is a kitchen with sliding glass doorways that segregate the 2 areas whereas sustaining visible continuity. The kitchen options black Kota flooring with a crisscross sample and maroon stone accents. 

On the left facet of the lobby is a tall tree and staircase that results in the higher stage. The latticed terracotta wall beside the steps filters daylight and permits for air flow.

Ishita Sitwala

The concrete staircase provides solution to a blue spiral staircase framed by a skylight.

Ishita Sitwala

Whereas a lot of the home has an earthy color palette to exude a zen-like vibe, blue was used on the spiral staircase and entrance door for a particular attraction. Various shades of blue adorn the window frames as properly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.